Oletko harkitsemassa äänitysstudioa? Oikein, kun olet, sinun on oltava fanaattinen ääni ja jopa mahtava taiteilija, joka rakastaa kappaleita tai uutta musiikkia sekoittumaan ja tallentaa ne. Muussa tapauksessa sinun on oltava yksi sellaisten henkilöiden keskuudessa, jotka rakastavat kuulla hyviä lauluja, ryhmiä tai bändejä sekä tallentaa niitä. Tämä voi olla sinun kaltevuus tai uteliaisuus; Kuitenkin tämä erityinen ei todellakaan ole yksinkertainen tapa tehdä. Tallennusstudiota kehittämällä, kuinka yksinkertainen sekä pienempi studio voi olla, vaatimukset täyttävät ja jopa maksut. Tästä syystä sinun on tunnettava joitain olennaisia ​​kysymyksiä ennen kuin aloitat. Ja vielä alla ovat hyödyllisiä suosituksia, joiden avulla voit aloittaa.

Ensimmäinen ja ennen kaikkea, sinun täytyy harkita varoja. Kuten todettiin, tällainen voi olla kallista. Se ei kuitenkaan ole hälyttävää. Sinulla on paljon ratkaisuja, joista voit valita. Ja jolla on muusikon ajatuksia sinussa, ylimääräinen hintalappu ei altistu lähes kaikelle, joka tarjoaa sinulle huippulaatua. Joten nyt sinun on löydettävä tilasi, joka on tarkoitettu tallentamistasi varten. Pieni osa omassa talossasi, kellarissa tai minkäänlaisella tarkoitetulla alueella, joka on erilainen, voi olla hyvä alue, joka on tarkoitettu uudelle tallentamistasi varten.

On ehdottomasti tärkeää tietää, että loistava, jos ei erinomainen, paikka, joka on tarkoitettu tallennustilalle, on varmasti sellainen, joka on ehdottomasti tuotettu sementtilohkojen seinistä. Kuitenkin vanerista valmistetut seinät ovat erinomaisia ​​mahdollisuuksia, mutta niiden tulee olla kerrostetut oikealla paksuudella. Ja ota huomioon, että tallennustila on eristettävä sopivasti äänen imeyttämiseksi, mikä estää ylimääräisen ylimääräisen ja tarpeettoman äänen pääsemisen plus samanaikaisesti, lopeta äänesi studiostasi kuultavaksi. Lyhyesti sanottuna huoneen pitäisi olla äänieristetty.

Yhdessä alueesi kanssa kaikki asetettu, seuraava asia, jonka saatat joutua tekemään, on todella asetettu erinomaisen akustisen sisätiloihin studiossa yhdessä ohjelman täydellisen sisäisen äänen hallinnan perustaa oman normaalin. Seuraavassa on yleensä paljon mielenkiintoisin osa. Viimeisimpien innovatiivisten tallennuslaitteiden tai sekvenssereiden ympäröimänä voit kehittää täydellisesti monipuolisen digitaalisen studiotyypin. Voit jopa asettaa studiosi kilpailemaan kaikkien näiden erikoistuneiden studiomallien kanssa valitsemalla nykyaikaisen tai innovatiivisen tallennusohjelman käytöstä. Mikä on ehdottomasti kriittinen on ehdottomasti se, sinun on tiedettävä yhdessä sen kanssa, mitkä varusteet tarvitset. Periaatteessa haluat sekoittimia, upeita mikrofoneja, ääniliitäntää, ohjaimia, esivahvistimia, kuulokkeita, nimittää useita, ja sinun on myös ymmärrettävä, miten nämä vaihteet toimivat ja kuinka ne voidaan asettaa.

Yksinkertaisesti vain asetettu, sinun täytyy virittää pienessä studiossa, kuten soittimesta. Haluat tutkia tekijöitä, joiden avulla voit tavoittaa haluamasi asetukset omassa uuden äänitystustastasi. Musiikillisesti taipuvainen, tämä on todella jännittävä pyrkimys sinua varten.

Nyt sinut asetetaan. Mitä odotat? Rakenna helposti oma äänitystudio ja nauti myös nauhoituksesta. Erittäin onnea!